Yin och Yang

Som min kloka bror sade en gång till mig. Livet är Ying och Yang; om en bra sak händer måste en dålig sak hända också för att det ska bli jämt. För det ska det ju vara, som vi Svenskar vet allt om.

Vår kära mor åker till Kina på en toppen resa. Min bror ska gå på konserter och kanske nytt jobb. Kusin bygger nytt dröm hus. Så toppen! Hmm… var är Yang-et? Ah, just det. 6000 dollar i restskatt.

Foten i kläm? Jajebass!
Men det verkar som den är krossad. Ja, va bra! Nu har jag inga problem med skor längre!


2 Responses to “Yin och Yang”

  • Magnus Says:

    Det finns en sanning i detta. Jag tror på en jämnvikt i alltet. Ungefär som att man snålar och spar in på pengar. Köper inte det där man skulle vilja utan väljer bort det eller tar något billigare. Bara för att nästa dag se växellådan till bilen rasa och 15 tusen kronor fattigare hämta ut den från verkstaden. Sensmoralen kanske är att unna sig det lilla extra i vardagen för utgifterna och inkomsterna kommer ändå att nå en jämnvikt.

  • Magnus Says:

    Å andra sidan borde jag ha fått biljetter då jag har migrän ;)

Leave a Reply