Väder i Indiana

Vi hade vårens första storm igår kväll och vilken storm det var!

Dagen började riktigt trevligt då jag hade en ledig dag från jobbet och hade bestämt mig för att jobba ute i trädgården då det var bra väder. Runt 20 grader varmt och soligt med några vita fluffiga moln på himmelen. Jennifer jobbade uppe i vårt kontor och kom då och då ut och gav mig uppmuntrade tillrop och gav mig ett glas lemonad.

När jag nästan var klar med ett projekt efter ett par timmar kände jag att luft fuktigheten ökade drastiskt till en punkt då jag svettades bara av att gå omkring. Tänkte för mig själv att det kommer storma här snart så jag gjorde klart det jag hade att göra och gick in och hade lunch.

Efter ett par timmar började det. Massor med åska och blixtrar. Sen började det att regna. Inte ett vanligt drissel utan det var som om någon stod uppe på vårt tak och tömde hinkar med vatten. Har inte sett något liknande på ett bra tag här. Jag hörde senare att vi hade fått 4 decimeter regn på 10 minuter! Sen började hagel falla. Har aldrig sett något liknande. Hagel stora som tennisbollar. Hela huset lät som en jätte höll på att spela trummor på det. När stormen passerat oss sprang jag ut med kameran och tog bilder.

Vi hade ett trasigt storm fönster. De flesta av våra grannar hade ett trasigt fönster och en av våra grannar hade 3 trasiga fönster. En sida av vårt hus var buckligt av stormen.

Vår väder i Indiana. Idag har vi 25 grader varmt och soligt igen.


Leave a Reply