Vad händer nu?

Jahapp! (stavas det så?) Sitter och pysslar med mina saker i lugnan ro. Lillan ska på bio med gudfar. Tänker att jag kanske var ett dåligt val som gudfar till mina småttingar… Eller storingar som en del av dem är nu. Till och med mammor! Wow!
Jag promotar vidare med Headhunters och får möjligheten att träffa många inspirerande människor. Kan inte bli mätt när jag går in i en butik full med trummor. Ska förhoppningsvis göra en del filmprojekt tillsammans med min lilla stora som nu lämnat skolvärlden bakom sig. Det blir spännande!
Drum Beat Workshop rullar på och det ska väl vara tusan om vi inte går i mål med det i år. Herregud, Thomas Lang, master of the telecaster, eller drums kanske är bättre! Mannen är ett unikum i branschen och en fantastisk pedagog och en super trevlig dude.

Rocka och Rulla
baka en bulla!


Leave a Reply