Saker som har hänt

Dags för en uppdatering igen. Det var ett tag sedan. Stora nyheten är förstås att Annie hade operation i början av nya året. Vi har nu fått reda på att hennes lever inte fungerar som den ska och hon äter nu medicin varje dag plus har speciell diet.


Sjuk kisse

Andra stora nyheten är ju förstås att Chicago Bears och Indianapolis Colts är i Superbowl detta år. Superbowl är förstås den stora finalen i NFL (amerikansk fotboll) och jag ser faktiskt fram emot att sätta mig ner och titta på det detta år. Då Ryan är en stor Bears fan, så har han smittat mig med Bears feber och jag ser fram emot att se Bears vinna.

Tredje största nyheten: Jennifer har börjat resa igen och just nu är hon i San Jose och Los Angeles för ett möte och att ta foton för en reklam kampanj hon ska vara med i. Min fru, fotomodellen. Ser fram emot att se bilderna och kommer naturligtvis posta dem när vi får dem.

Ser också fram att höra Magnus nya band och jag hoppas att PO hittar ett nytt band att spela med!


Leave a Reply