Så kom vardagen tillbaka

Vilken resa. Att komma hem igen efter att ha varit borta i 2 år. Man tycker ju att det kanske skulle vara lite skumt att vara hemma och få träffa alla nya människor som har kommit in i släkten, men det är alltid som om jag bara hade varit på semester ett tag. Så skönt.

Efter 2 fantastiska veckor hemma i Stockholm så är man tillbaka in i vardagen igen. Tillbaka på trista jobbet och en himla massa slit med huset som vanligt. Men det är ju det som gör det så fantastiskt att vara borta!

Jag kom hem till en stor nyhet för mig, då jag och min kompis Ryan har blivit erbjudna en chans att ta vårt spel, som vi har jobbat på i ett år nu, till XBox 360! Bara en chans än så länge. Om 6 veckor ska vi presentera en demo till ett företag och de ska bestämma sig om de vill ge oss pengar att utveckla resten av spelet. Mycket, mycket spännande. Inget är bestämt än, men jag hoppas att det går bra.

Tänkte också visa ett par bilder på vad som väntade oss när vi kom tillbaka till Indiana:


Massa gräs. Jag ser lite trött ut då jag redan hade klippt framsidan och det var lika högt. Puh!


Men! Glada nyheter var att den gamla grillen hade rostat ihop och det är klart vi ska ha en ny grill! Vi grillade revbensspjäll på den nästa dag. Smakade fantastiskt.


Sen kom Ryan över och berättade de goda nyheterna om spelet.


Till avslutning ville jag visa en bild Jennifer tog från planet hem.


Leave a Reply