så där ja

Jag var på mitt första ordentliga läkarbesök i USA idag. Vaknade ett par veckor sedan med en enorm smärta i magen. Kändes som om någon hade stött en kniv in i solar plexus. Tog ett par piller och la mig ner och väntade på att det försvann, vilket det gjorde. Hade inga andra problem tills igår då det kom tillbaka och jag blev lite orolig vad det var för något. Jag åt lite mat och smärtan försvann snabbt efter det.

Så jag kontaktade en läkare och satte upp en besöks tid i eftermiddags. Berättade mina symptom och han sa att det verkar som du har en bacill som har skadat din magsäck. Så där ja.. Han gav mig en medicin som egentligen är till för folk som har för mycket magsyra (Acid Reflux). Det ska göra så att min magsäck inte producerar så mycket syra och den har tid att fixa såret som bacillen har gjort. Han berättade också att smärtpillret som jag ibland tar för huvudvärk och sånt har gjort såret värre också. Hupp! Ska gå på denna medicin en månad och undvika att ta ibuprofen.
De tog blodprov också, bara för att kolla om det är något annat, så vi får se vad det säger. Mer kommer om detta.

Just det.. jag har äntligen kommit in detta århundrade och skaffat mig en mobil telefon. Ska skicka ut email till alla med mitt nya nummer som ni nu kan få tag i mig dygnet runt om det behövs istället för att försöka tajma det så jag är hemma.


Leave a Reply