Oj, det var ett tag sedan

Då ska vi se om man kan klämma in allt som hänt sen jag skrev sist. Kommer förstås att glömma hälften men det är väl ok.

Först och främst närmar vi oss Sophias första födelsdag. Otroligt att ett helt år har gått redan. Idag går hon när hon har något att hålla i sig och hon klättrar överallt. Hittade henne halvvägs upp i trappan häromdagen och dagen för det hittade Jennifer henne här:

Mitt spel rullar på och vi är just nu inne på slutet av den andra säsongen av mmobaseball. Folk verkar gilla det även om mycket som inte är klart. Vi jobbar vidare på det när vi har tid. Antalet medlemmar som spelar går sakteliga upp och det är inte allt för farliga klagomål längre, så… toppen!
Bad rummet som jag postade en hel del om är klart förutom glaset vilket vi har en kille som drar fötterna efter sig för att göra. Oh well.

Jag har också lanserat min egna portfolio hemsida som ni kan hitta här: www.fredrikdesigns.com om ni är intressarade. Det är mera om grejer jag gör utanför person livet så att säga. Den har också en blog som jag uppdatera då och då när jag gör ngt nytt.


Leave a Reply