Lite av varje

Var ett tag sedan jag skrev. Fredrik har fått ett nytt tak och det är inte det sämsta. Även om en plasma tv typ 50″ inte heller sitter helt fel. Jag har haft fyllt upp, som den internationellt arbetsbefriade jag är. Tunga dagar med fika med min kära kusin, pilla lite webbjobb, hjälpa till att bada in den nya poolen i Dyvik. Inte det skönaste jag har gjort då det var 11 grader i vattnet… brrr. Skulle göra klart bokföringen till föreningen härom söndagen, vilket slutade med att jag rev ned en vägg mellan köket och vardagsrummet. Det var liksom roligare. Jag skulle bara dra lite i tapeten för att se om man kunde se var det var skruvat i reglarna och då blev ju väggen plötsligt ful. Någon jäkel hade ju rivit i tapeten! Nåja, det blev riktigt bra, även om min far uttryckte sig lite milt ” Du är ju inte riktigt klok!” Nä. Nu drar det ihop sig till nationaldagsfirande och efter det kanske jag gör skäl till namnet “internationell” då jag lämnar landet för ett tag för att bunkra upp på ålandsfärjorna.
Just det. Jag har lyckats nästla mig in på ett bröllop i sommar! Kul va? Inte nog med det, jag såg till att bli toastmaster oxå! Så alla tips är välkomna även om jag har fuskat som det ett par gånger förut. Mer om det senare. Vem vet, kanske med lite sensuella bilder på brödrosten. Haha :)


One Response to “Lite av varje”

Leave a Reply