Lite av sommaren

Lite av sommaren har kommit och hälsat på. En försmak av det goda som komma skall. Ägnade dagen på ängarna med en flaska vatten och en god bok. Har du läst “Vita tänder” av Zadie Smith? Kan verkligen rekommenderas. Helgen spenderades på Blidö. 40-års fest med tillhörande övernatting på Sunda kollogård. Har du varit där? Underbart ställe och jag hade förmånen att få dela tillhörande härbre med födelsedagsbarnet vilket var helt underbart placerat precis vid vattnet. Helgen var den första riktiga sommarhelgen så du kan tro att folk var upprymda. Man kan ju undra hur många som följde den printade rumsfördelningen. Men som födelsedagsbarnet sa “Låt kärleken flöda”!
Vi avslutade natten, söndag morgon, med en flaska konjak sittande med vattnet nedanför oss och bara njuta av tillvaron. Ibland har man det för bra!
Fick tråkiga besked från en kär vän som inte mår så bra. Vill bara hälsa att jag tänker på dig, på er, och jag vet att det kommer att bli bra. Loppet är långt att springa men det finns ett målsnöre. Än så länge är det ingen som vet hur det ser ut, men det finns där.


Leave a Reply