Last.fm

Vem tackar inte ja till gratis musik? Inte jag! Jag hittade denna site efter jag tröttnade på min cd samling och mina mp3 filer på datorn. Last.fm

Så vad är Last.fm? Det är en site som spelar radio över intarwebben enligt dina rekommendationer och vad du gillar. Radiostationer skapas genom att du skriver in band som du gillar och last.fm spelar musik som den tror att du kommer att gilla. Du kan säga till programmet att du gillar sången som spelas, du kan skippa låtar och på detta sätt skapas ett bibliotek av musik i din radio station.

Du kan också lyssna in på andra medlemmars stationer och på det sättet hitta nya artister att lyssna på. Vem visste att Japansk pop musik är så bra? Inte alla artister som de har i sitt bibliotek kan man lyssna på, men siten gör ett bra jobb att hitta artister som är liknande.

Du kan registrera genom länken ovanför. Efter du har gjort den måste du ladda ner ett litet program och sen är det bara att starta din egen radio station eller lyssna på andra personers stationer.

Och stort grattis till Kerstin på hennes hedersdag!


One Response to “Last.fm”

  • Björn Says:

    WooHoo Kusiner!

    kul med er Blog! Jag kommer att följa era upptåg här framöver och se hur er blog utvecklas över tiden.

    Hälsningar Björn

Leave a Reply