Kevin Smith imorgon!

Äntligen är dagen här! Eller, jag borde säga “Äntligen är imorgon här!”. I julas gav Jennifer oss två biljetter att gå och se Kevin Smith när han kommer till Indianapolis att tala (och antagligen tala om sin nya film “Clerks 2”.
Han är en regissör som gjort filmerna “Clerks”, “Chasing Amy”, “Jay and Silent Bob Strike Back” mm. Han är väl inte den bäste regissören i världen, men han kan verkligen skriva bra dialog. Han kommer att tala på Indianapolis konsert hus där vår klassiska orkester brukar spela, så jag ser fram emot att se det huset också.

Spelet som jag håller på att tillverka tillsammans med min goda vän Ryan Christy rullar på också. Gjorde ett par renderingar av två av karaktärerna jag har gjort och postade det på en website. Blev glad då jag fick bra kommentarer från folk. Ni kan se bilderna om ni klickar här: Garage Games.

Rapporterar tillbaka senare i veckan hur Kevin Smith var.


Leave a Reply