JB Part 2

Höstens action film, helt klart. Daniel Craig är fantastisk som Bond, och jag måste säga att det är mellan honom och Sean Connery som de bästa Bond filmerna ha gjorts. Jag tyckte aldrig riktigt att Roger Moore eller någon av de nya skådisarna som spelade Bond var … Bond.

Min brors kommentar om hans problem med att tidigare uppdrag var bortsvepta; det var ju det som var meningen med denna film. En omstart av hela Bond serien. M säger också i filmen att Bond precis fått sitt 00 status för ett par dagar sedan. Se filmen inte med tankar på vad som hänt, utan se den som en omstart av Bond serien och det är en fantastisk omstart. Action! Snygga damer! Kasino! Drinkar! Snygga bilar! Bond!!

Jag kom ut från denna Bond film med samma känsla som när jag såg Never Say Never Again med Sean. Vet inte riktigt vad min bror tyckte det var fel med manuset, jag tyckte att det var mer eller mindre perfekt. Alla karaktärer hade sin plats och det verkar som om de kommer att introducera S.P.E.C.T.R.E igen vilket är mer eller mindre ett geni drag. Blofeld!

Rekommenderas starkt till alla Bond älskare.

En annan film jag kan rekommendera starkt är “Stranger than Fiction” med Will Ferrel och Emma Thompson. Mycket stark film med ett fantastikt manus. Will Ferrel gör sin bästa roll hittills och jag tror att som Truman Show gjorde Jim Carrey till en riktig skådis kommer Stranger Than Fiction göra Wil till en stor skådespelare. Vill inte berätta något om storyn, så ni kan upplevade den när ni går och ser filmen för första gången.

Höstens drama, helt klart.


Leave a Reply