Inte mycket har hänt

Inte mycket har hänt den senaste veckan. Nya säsongen av 24 startade i helgen med en 4 timmars orgie av Jack Bauer. Bästa kommentaren? “The only reason you’re still conscious is because I don’t want to carry you”. Verkar som om det blir en bra säsong.

Min kamrat Ryan lånade mig hans Playstation 2 och en kopia av Guitar Hero. Kontrollern är en liten mini gitarr med 5 knappar på. Spelet fungerar ungefär som Dance Dance Revolution, där du måste följa ett visst mönster som rullar på TV’n. Kan inte göra annat än att rekommendera Guitar Hero om du vill rocka loss till sånger som “Iron Man”, “I wanna be sedated”, “Bark at the moon” och andra klassiker plus en hel hög med nya artister som Cochise, Franz Ferdinand m.m. Glöm din luft gitarr och låt ditt inre barn, som drömde om att bli rock idol, komma fram!
Till och med Jennifer gillar det och rockar då och då till “I love Rock n’ Roll” och har startat att lära sig “Sharp Dressed Man”. :)

Annars en lugn vecka utan några större händelser precis. Jennifer har börjat rampa upp för 3 resor, nästa månad, till olika städer för hennes jobb. Huset ser ut som om något exploderade, papper och lådor och grejer överallt. Om inte annat är det kul för katterna då de hittar nya grejer att leka med varje dag.


One Response to “Inte mycket har hänt”

Leave a Reply