Grattis till Lars

Idag fyller min mycket goda vän Lars 40! Historien om oss är lång, brokig och krokig.
Vi träffades när jag började mitt första jobb efter lumpen. Min första dag på Thorn började som de flesta dagar när man kommer till en ny arbetsplats. Man pejlar in läget på de som jobbar där och håller en låg profil. Vi befann oss i källarlokalen i butiken på Götgatan på söder och ned för trappan kom en kille med snaggat hår, tatueringar och militärbyxor. “Ops, bara jag inte ska behöva åka med honom.” var min första tanke. Gissa var jag hamnade? Det tog inte lång tid innan vi hittade varandra. Då hade han redan konstaterat att jag var en mes.
Första intryck kan vara både intressanta och såå felaktiga.
Jag minns när första barnet var på väg. Lars fick telefonsamtal från sin mycket gravida fästmö. Han la på tittade på mig och sa “Hon ska föda nu, vad ska jag göra?” “Vad sägs om att åka hem?
Vi har lovat att vi ska rejsa i rullstolarna på hemmet och klappa sköterskorna på baken när vi väl sitter där.
Många kramar till dig min vän! Och grattis till nästkommande 40 år…


One Response to “Grattis till Lars”

Leave a Reply