Året har börjat

Oj vad länge sedan jag skrev något här… Så en liten uppdatering är väl på sin plats.
2017 var ett… varierat år. Jobbprojekten avlöste varandra men framför allt blev Drumbeatworkshop av! Det var fantastiskt!
Allt klaffade och all planering satt som en smäck. Att få sitta i ett rum full med trummisar och ledas genom övningar av en pedagog i världsklass, det är något jag unnar alla!
Berättade jag det att jag nu har agenturen för det kanadensiska trumstocksmärket Headhunters? Och året kommer att börja med att jag åker till NAMM i LA nu i januari för att träffa Headhunters men främst för att träffa Thomas Lang och hans sponsorer för DBW. Hoppas kunna hitta fler samarbetspartners.
Då kommer det även bli en och annan middag på Enriques! Mexican fooood!
2018 kommer att bli ett kul år. Jag hoppas på ett nytt DBW och jag hoppas på att alla håller sig friska. Kanske får jag till en 50-års fest så här lite efteråt.

Snipp Snapp Snut
Så var uppdateringen Slut!


Leave a Reply