7 foton till

Foton från vecka 2 finns nu uppe att skåda på. Så hur går det? Tja… det är en otrolig omställning. Mycket större än vad vi hade kunnat tro och mycket större än vad alla har sagt att det kommer att vara. Man förstod lixom inte hur upp och ner ens liv känns när ett barn kommer in i huset.
Just nu kämpar vi med att hon skriker, utan någon större anledning, när hon ska äta och att försöka sluta att använda en “nipple shield“. Vi försöker komma in en rytm och vi pratar och diskuterar en hel del om vad vi tycker är bäst för henne. Råa nerver och trötthet sätter sina spår, men varje dag går det lite, lite bättre, med vissa dagar där det ibland känns väldigt tungt. Vårt mål är att ha en rutin innan jag går tillbaka till jobbet om ett par veckor.

Vi har också slagit till och gett oss själva en tidig julklapp, födelsdags present och bröllopsdags present till oss själva med ett nytt matrums bord och stolar. Hittade ett stiligt bord när vi var ute häromdagen och slog till. Mycket pengar, men vi fick kredit i ett år utan ränta för att kunna betala det. Det var dags då gamla bordet kände som om det skulle falla ihop när man satte sig ner vid det. Det har tjänat oss väl, men det är dags för ett nytt. Bilder kommer förstås.

Önskar jag vore i Taiwan…


Leave a Reply